sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Hammaslääkärillä II

Muumimamman hammaslääkäri osa II on nyt suoritettu.
Hampaita lähti taas useampikin. Mutta tärkeintä on, että siltä kaivettiin peräti 2 puhkeamatonta hammasta pois, joista toinen on vaikeassa paikassa, nenäontelossa.
Kuten arvata saattaa, Muumi oli jälleen kerran todella reipas potilas, niin lääkärillä kuin sen jälkeen kotonakin. Koirat on kyllä ihan uskomattoman sitkeitä ja ihania, vaikka ihan varmasti Muumikin oli todella kipeä suustaan muutaman päivän, se ei näkynyt Muumin käytöksessä kummemmin. No, se ei ehkä halunnut niin kovin pusutella kuin yleensä. Mutta nyt on kaikki taas kuin ennenkin! Muumi on oma hassu kepposteleva itsensä!

Painoa oli edelliskerrasta tullut kilo lisää ja nyt Muumi on siinä kuosissaan, jossa saisikin pysyä, 19,5 kiloa elämäniloa

Uusimpana juttuna on viime viikolla ollut portti. Portti, joka estää pääsyn olo- ja makuuhuoneeseen työpäivän aikana. Olen pitänyt porttia jo ennen Muumia, koska Elvis, The Dog, päästessään vapaasti hääräämään asunnossa, tekee takuuvarman merkkipissan jonnekin. Nyt  rajatulla aluella ei tee mitään. Ja suuremmalla syyllä rajattu tila, koska Muumi keksii kaikenlaista ajanvietettä työpäivien aikana :D
Mutta se portti. On ollut sellaisenaan koko tämän 4kk:tta jonka mummo on ollut kotihoidossa. Viime viikolla Muumi oli kuitenkin vapauttanut kaikki koirat leijumaan koko asuntoon. Videolta katson, miten se tapahtuu, jotta osaisin kiinnittää portin niin, ettei ne menis olkkariin. Portti ei siis ole sellainen oikea portti, vaan pinnasängyn laidasta tehty, on vain koukkujen varassa seinässä kiinni, helppo nakki, sano mummo ja meni mihin halusi :)) Se ensin kaivelee ja kuonolla helposti nostaa portin pois koukusta ja se on sitten siinä... että se mummo kyllä keksii. Ei ole ikä sumentanut sen korvien väliä, vaan ajankulukseen keksii kaikenmoista pikku puuhastelua! Ihan mahdoton, mutta ah, niin järkyttävän suloinen ja hellä, rakastava otus!

Muutoin elämä rullaa mallillaan, ei mitään uutta auringon alla. Kevättä me kovasti jo odotellaan. Liukkaat kadut saisi jo sulaa, niin päästäisiin hieman kuntoilemaan enemmän.

Laitan muutaman kuvan muistuttamaan, miten ihana Muumimamma on. Ja jos joku ei tiennyt, niin Muumimamma etsii itselleen sitä ihanaa, rakastavaa kotia. Vaikka hoitomammalla on siitä vaikea varmasti luopua, on se sen verran mahtava koiramimmi.

Hidasta sunnuntaita...

Hymyä jokaiseen päivääsi!

Charlien enkelit ulkoilevat

Kyllä, kissan kanssa voi oikein hyvin ottaa nokoset!

Kepposet mielessä??

Kaveri kertoi vitsin... hyvä vai huono??! 

Katso syvälle kauniisiin, lempeisiin silmiini... 

Tää on mun ihan bestis kaveri, Dorita. Siskokset

Puruluu maistuu aina!

Mami osti isomman sohvan, että mahtuisi itsekin istumaan. Mutta kuinkas
sitten kävikään?? :)

Joko sitä ruokaa...??

Hammaslääkäri vol 2, heräämässä. Kiroileva siili kuvaa oikein
hyvin Muumin fiiliksiä!