tiistai 14. kesäkuuta 2022

Ihana pienokainen

Huomenna 5 viikkoa kotihoidossa, Sipsi on ylittänyt kaikki odotukset, mitä alkuun sille ajattelin. Ajattelin, että jos 4 viikon päästä saan siihen hyvän kontaktin ja sitä kautta sen rentoutumaan ja luottamaan. Ja jos sitten myöhemmin remmikävely onnistuisi edes kohtalaisesti stressaamatta. Nyt asetellaan seuraavia tavoitteita, koska nuo on jo menneen kesän lumia :))

Sipsillä alkaa homma hoitumaan, nyt se on jo niin rauhallinen omalla pihalla, että voimme viettää siellä pitkiäkin aikoja! Toki liikettä nähdessään kommentoi, niinkun tuo toinen omistanikin tekee. Kotipihalla tämän haukkumisen saa katkaistua aika nopsaan, vaikka Sipsi olisi pihan peränurkassa, sillä luoksetulo on käsittämättömän hienoa! Se tulee kuin tuulispää huudettaessa, koska silloin saa namin!
Lisäksi se kyllä kuuntelee mitä sille puhutaan, sana hyvä saa sen välittömästi katsomaan minua, koska se sana liittyy vahvasti herkkuihin :)

Pihalla me tehdään kovasti puutarhatöitä. Siirrellään kasveja uusiin paikkoihin. Sipsi on väsymätön apulainen. Se varmistaa kaivamalla, ettei yhtään sipulia ole monttuun jäänyt. Mutta nämä puutarhaviikonloput on raskaita, kun joutuu hommia tekemään. Illalla on kyllä hiljaista, tasainen tuhina vaan kuuluu. Jotenkin ne illat herkistää, kun pitkin poikin makailee 3 tyytyväistä koiraa <3 Voiko asiat paremmin ollakaan! 

Koska mitään kummia täällä meidän tylsässä ja rutiineiden rytmittämässä elämässä ei ole tapahtunut, laitan muutamia kuvia ja videoita, kato se kuoppavideo, niin alkaa sinuakin hymyilyttämään :)



Kuoppapaikka paras paikka! 


Tällee me tehdään etätöitä! 

Päikkäreillä

Maantasahepuli

Tiluksilla



Pihahommat väsyttää... Zzzz...