tiistai 21. kesäkuuta 2016

Laralla on koti!

Ilokseni voin ilmoittaa, että Lara on löytänyt itselleen kodin!! Se muuttaa Helsinkiin, onneksi niin lähelle, voidaan joskus tavatakin!!
Muutto tapahtuu jo ensi torstai-iltana... Silloin Lara on ollut luonani 7 viikkoa ja 1 päivän. Aivan kuin se olisi ollut luonani jo ikuisuuden, se on niin ihanan tuttu ja omanoloinen koira! Mutta hyvillä mielin luovutan Laran tuohon suloiseen perheeseen, joka silmin nähden Laraan ihastui jo ensi näkemältä! Uskon, että he pitävät Larasta parhaan mahdollisen huolen. Itsellähän tässä vaikeaa tulee olemaan, luopua tuosta sydänkäpysestä. Ikävä tulee olemaan ja kotona kovin hiljaista, kun tehosekoitin ei ole täällä sortteeraamassa! :)) Meitä jää jäljelle kämpällinen käppänöitä... :D
Toivotan Laralle ihanaa, rakkaudentäyteistä elämää, perhettä onnittelen täyden kympin koirasta! Pitäkää huolta toisistanne, antakaa aikaa ja rakkautta toisillenne!
Hoitomamma pyörittelee sitten hetken peukkujaan ja ihmettelee maailman menoa.
Vielä en sano Laralle heippa, sillä aion nauttia sen seurasta 100%:n verran, vielä kun se täällä meillä on!

Kuvatuksia!
Näin meillä armeijan malliin odotellaan valjaiden riisumista!

Kaverukset päikkäreillä

Koirapuistoelämää

Söpöilykollaasi

Rantakeikan jälkeen, hiekkaa varpaissaan...

Kääk, mä en kestä, kun Lara on niin kaunis!

Lara rakastaa työntää päänsä ulos auton ikkunasta ja ottaa talteen kaikki mahdolliset hajut! Autoilu on Larasta ihan POP!