sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Hyvää alkanutta vuotta!

Pian on kulunut 3kk:tta siitä, kun Muumi saapui Suomeen. Aika on mennyt tosi nopeasti, Muumi on suljahtanut suomalaiseen arkeen vaivatta. Nythän se on jo kuin mikä tahansa suomalainen kotikoira :)

Ensi viikolla meillä on tiedossa hyyyvin jännä päivä; Muumi menee hammaslääkäriin ja siltä otetaan samalla myös verikokeet. Pyydän siihen samaan hässäkkään myös manikyyrin, niin saa kerralla lyhennettyä Muumin kynsiä. Kerran olen niitä leikannut, ihan kivasti se antoi leikata, vaikkei mulla apukäsiä ollutkaan saatavilla. Mutten silloin uskaltanut kuin ihan millin ottaa, tarve olisi enemmälle.

Hammaslääkärillä on tarkoitus ottaa röntgenkuva kalustosta ja ottaa pois ainakin ne helpot legot, jos tarve on. Mikäli sieltä löytyy jotain isompaa, niin sille sitten varaamme erillisen ajan.

Välillä se ketale yrittää mennä sohvalle piiloon, kun pitäisi lähteä ulos. Sitä saa hetken houkutella, mutta koska Muumi niin kovin tykkää olla lähellä ja suukotella, se ei kauhean kauaa malta vastustella, kun olen eteisen lattialla odottelemassa. Sitten pitää ensin vähän halia ja suukotella ja vasta sen jälkeen laittaa valjaat :))

Muumille on vakioitunut paikka, jossa haluaa yönsä nukkua. Se on noin about mun olkapään kohdalla, ihan kiinni iholla. Siinä on hyvä. Myös mun mielestä. Hiki sen yöllä tulee, ja vaihtaa varmaan paikkaa, koska aamulla se löytyy jalkopäästä.

Muuten elämä täällä Muumimäellä sujuu mallikkaasti, matot on saaneet olla lattialla, ei ole vahinkoja sen enempiä sattunut. Muumista on tullut varsin vielä vilkkaampi ja jotenkin nyt näkee, että sillä on aika kevyt ja kiva olo, nyt ne stressitasot on varmaan jo aika lailla alhaalla. Muumi näyttää hymyilevän kokoajan. Ja sen häntä on ihan mahdoton, vipattaa kokoajan! Lutumussukka..

Eipä meillä täällä sen kummempia, muutama kuva tuohon taas loppuun, aikalailla samanlaisia otoksiahan tulee otettua, kun sisällä nää vaan lähinnä koisii. Ulkona en ole nyt kuvia otellut, sormet jäätyy tai on pimeää.

Palaillaan hammaslääkärin jälkeen kertomaan, mitä hampilääkäri sanoi!

Onni on unikaveri

Mamma sortteeras jotain koirakamoja, pakko oli olla mukana
vaikka väsyttikin. Voihan sitä istua ja nukkua, kato vaikka!  
Tää joululahjamato on hyvä. Vaikka se onkin jo oikeastaan tyhjä, sen
päällä on kiva makoilla


Askartelua. Kyllä Muumi namin löysi pienen
funtsimisen jälkeen

Ihanaa... vanha voi nukkua silloin kun nukuttaa, ihan rauhassa...

Koko koirajengi päikkäreillä!

Mami katsoo telkkaria, me unia