maanantai 3. huhtikuuta 2023

Täällä ollaan!!!

Lepi saapui kotihoitoon 1.4.-23 aikaisin aamulla.

Oltiin kotona jo ennen klo 11 ja oli hyvää aikaa olla vaan ja tutustella.

Se on kuulkaas aivan ihana paketti! On niin kovin pieni, kun laitoin mun edesmenneen ranskiksen vaatteet sille päälle, pieniparka hukkui niihin.
Hyvin hiljainen ja varovainen, mutta samaan aikaan rohkea ja utelias.

Äidin pappakoira sille pörisi, mutta Lepi puhuu hienosti koiraa, ja väistelee aina mahdollisimman kaukaa.

Ruokahalu on tietenkin aivan valtava, eikä ihme, sillä Lepi on melko ohut. On saanut nyt kolmesti päivässä ruokaa ja joka sapuskaan maitohappobakteereita. Sillä kun tuo masukka elelee omaa elämäänsä ja välillä on ollut pakko tuuletella :D Tänä aamuna onkin jo parempi tilanne, tavaran laatu alkaa olla ok, mutta leijoja kyllä lentelee vieläkin.  Kyllä se siitä kuntoon tulee.

Näyttää siltä, että Lepi on sisäsiisti. Helposti menee matalaksi kun sitä lähestyy, mutta samalla liikkuu minua kohti. Ei ole tähän mennessä säikähtänyt mitään.

Pesty on ja kuunattu heti lauantaina. Eipä se suihkusta kummemmin tykännyt. Siistittiin silmän poimut, koska silmät rähmi aika tavalla tullessaan.

Lisäksi sillä on korvatulehduksen, ilmeisesti ollut pitemmän aikaa, aiheuttama verikorva. Ollaan nyt kahdesti päivässä putsattu korvia ja tulossa on eläinlääkärireissu korvien tiimoilta.

Mutta kaikkiaan, valloittava! Luulen, että se köllöttää jossai hissukseen, mutta sisäinen kotihoitaja huutelee Hephep! ja käännyt katsomaan, tyyppi onkin sisustelemassa verhoa tai pureksimassa jakkaran kulmaa :D Ekana päivänä se keksi, että muovinen kestokassi, jonne kerään kierrätyskartonkia, on ihana! Muutamaankin otteeseen kävi tyhjentelemässä, ja kassi siirtyi tuulikaappiin. Että kyllä se kerkeää ja osaa, lapsihan se on ja kasvanut pimeässä ilman virikkeitä.

Jonkun verran arpia löytyy, mitä kamalaa siellä pimeässä kellarissa onkaan tapahtunut... :(

Mutta näillä mennään ja uutta nimeä mietitään. Saa ehdottaa!

KUVIA KUVIA!! 

Heti tiesi mistä ruokaa voisi saada

Eka puruherkku

Suihkun jälkeen

Kyllä hän auringosta tykkää

Tyytyväisen näköinen

Läheisyys lämmittää, pesässä hoitomamman
peiton päällä

Etätöissä, hyvin sujuu!