tiistai 29. lokakuuta 2019

Pari päivää takana

Keira on ollut nyt muutaman päivän kotihoidossa.
Hurjasti on tyttönen edistynyt. On melko rento ja vapautunut sisällä, ulkona vielä jännittää jonkin verran. Välillä on pakko pysähtyä ja katsella ympärilleen kuin miettien, että missä lämpö ja aurinko.. :D
Kävelee todella nätisti remmissä, tarvitsee ehkä pienen veturin, joka kulkee edellä, niin tulee hyvin siinä peesissä mukana. Hitaamman koiran kanssa jää jumittelemaan ja himmailemaan.
Sillä on hauska ominaisuus, se kun löytää jonkun kivan hajun, sen häntä alkaa vispaamaan ja rallattelemaan :)
En ole vielä oikein saanut selville, paleleeko Keira ulkona, vaiko jännittää, kun tärrää aina, kun joudumme hetkeksi pysähtymään, vaiko ehkä molempia?

Keira tykkää pienistä purutikuista, välillä leikkii pienellä pyöreällä pehmolelulla, kirputtelee tyynyjä ja muita tekstiileitä. Dorita yrittää välillä innostaa sitä leikkimään, Keiran selkeästi tekisi mieli, mutta ihan vielä ei uskaltaudu niin hurjiin juttuihin

Luonteeltaan se on todella hellä ja hyväntuulinen, tykkää pusutella käsiä ja leikkiä käsien kanssa hammastellen, osaa sen leikin tosi hyvin, ei satu  yhtään.

En ole kuullut siltä muunlaisia ääniä, kuin unissaan puhistelu, ei nyt vaikuttaisi olevan haukkuherkkä ollenkaan.
Sisäsiisti on eikä vaikuttaisi olevan taipumusta eroahdistukseen. Ollaan lyhyitä aikoja harjoiteltu yksin olemista, torstaina on sitten tosikoitoksen paikka, kun kotihoitajan täytyy mennä töihin. Laitan videoinnin päälle, niin siitä näkee ja kuulee, mitä täällä päiväaikaan tapahtuu. Veikkaan ja toivon, että nukkuvat kaikki kaikessa rauhassa.

Vatsa on ollut kunnossa ja tyttö syö hyvin. Se odottaa rauhassa ruokaansa ja syö maltillisesti, ei hotki.

Tässä on käynyt muutama vieraskin, Keira tulee reippaasti nuuskimaan ja ottaa rapsuja vastaan. Ja menee sitten lähistölle pötköttelemään. Reipas!

Hömpöttelyvideo

Muutamat kuvat taas
Dorita & Keira

Sohvaperuna

Hyvin voi nukkua, vaikka kissa on ihan vieressä

Ulkoilua Bean kanssa, puskat kiinnostaa kovin

Kokeilussa sängyn jalkopää, ihan hyvä, mutta sohva ja oma rauha parempi