keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Hömpän ekat päivät II

Hömppä on ollut nyt 3 kokonaista päivää Suomessa.

Ihan kuin se olisi ollut aina. Ihan mahtava paketti hauskuutta, hömppää, hellyyttä ja kiusankappaletta

Sen elämä on nyt tasoittunut alkujännityksen jälkeen hienosti. Alkaa oppimaan meidän rutiinit;
aamulla kahvi, sitten ulos, sitten ruoka ja sitten töitä. Töiden aikana käydään parin tunnin välein pikaisesti takapihalla ja sisäsiisteys alkaa hahmottumaan. Se on kuitenkin vielä sekä sisä- että pihasiisti tyyppi.

Olemme käyneet sen kanssa sekä yksin että muiden kanssa ihan kävelemässäkin, tässä kodin ympäristössä toki vain, sillä ulkona se jännittää vielä kaikenlaista. Ihanasti se tulee hakemaan minusta turvaa ja kiehnää pohkeessa. Doritasta se saa hyvän vetoavun ja kulkee hyvin sen perässä.

Se on käynyt jo sohvalla makoilemassa ja eilen illalla tapahtui sängyn valtaus. Sängyssä se ei kovin kauaa viihdy, koska sen tulee kovasti kuuma. Mutta kävipä tutustumassa :))

Ruokailun kanssa ei mitään ongelmia, ruokahalu on erinomainen eikä se vahdi kippoansa vaan on Kaverille kans -tyylillä

Joku päivä sitten se löysi äänensä. Komean äänen löysikin!
Kuuntelee kodin ulkopuolisia ääniä ja kommentoi. Kommentoi vaikkei mitään kuuluisikaan. Telkkari ja peili on olleet sille alusta alkaen aika hämmentäviä, ja telkkarille se usein kommentoikin kumealla äänellään. 

Kaikkiaan pikkukakrun kanssa ei voisi paremmin mennä! Se on ihana ja hellyyttävä pehmeä pikkunalle, siihen on niin helppo rakastua sydänjuuriaan myöten! 



                                                                     Äänet päälle!!