sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Strömsön kynnyksellä!

Sallymummo on kyllä aika epeli.
Ensin se ahdisteli sisällä olemista oikein kunnolla. Nyt se jo arvostaa kovasti sitä. Ennen ei halunnut tulla ulko-ovesta sisälle, nyt se on etunenässä tulemassa sisälle.
Se söi huonosti, jos mitään. Nyt likka pistelee rekkamiehen annoksia kahdesti päivässä, hyvällä ruokahalulla! Yönsä nukkuu kuin pieni lapsi, näkee unia välillä ja vienosti kuorsaa.
Eroahdisteluakin oli tuloillaan, mutta nyt sellainen levoton ramppaaminen on pois, välillä se saattaa haukkua hetken, muutaman minuutin verran. Toisaalta en tiedä onko se eroahdistusta edes, sillä mummeli on muutoinkin keskustelevaa sorttia. Tai sitten se valittaa, että on valittu TAAS se Hitmix radiokanava. Pitää kokeilla jotain muuta, Novaa? :))
Päivän aikana saattaa tulla yksi pissa lattialle ja sekin yleensä lattialle jätetyn pienen pyyhkeen päälle tai ihan siihen viereen.

Ulkoilut on aina sujuneet mallikkaasti ja se jatkuu yhä. Tyttö on reipas lenkillä eikä kisko remmissä. Muutenkin se on sellainen, että haluaa touhuta mukana kotosalla tai sitten se menee ja etsii hyvän paikan päiväunille. Ihan niinkuin normikoirat tekee.

Nyt ei ole enää mitään merkkiä siitä, että Sally on ihan vastikään tullut Suomeen, 7 tarhalla vietetyn ankean vuoden jälkeen. Se on ihan perussesse siinä missä naapurin pentuna otettu wuffekin!

Meillä menee siis täällä erinomaisen hienosti, suurin kiitos kuuluu Sallylle itselleen, se on tehnyt itsensä kanssa lujasti töitä ja onnistunut!

Sally ehkä kuitenkin kaipaisi sellaista kotia, jossa olisi vähemmän koiria. Se tykkää niin kovasti läheisyydestä ja suukottelusta, täällä kotihoidossa joutuu joskus jonottamaan näitä perusjuttuja. Minä uskon, että se pärjäisi jopa ainoana koirana, koska ei ole näyttänyt mitään merkkiä siitä, että olisi riippuvainen toisista koirista, Sally on tottunut tarhalla olemaan itsenäinen.

Olisipa ihana ajatus, että Sally löytäisi oman rakastavan kodin jouluksi... <3

Muutama kuva jälleen

Fleecevuorinen sadetakki on ollut tarpeen kovasti tuulisina päivinä

Sally avaa ruokalähetystä

Pitihän se tarkastaa, tuliko paketista hyvät eväät

Koko jengi. Sally varmistaa selustan... ;) 

Se syö. Ja hyvin syökin!

Kas näin heiluu häntä, ja häntä heiluu näin... ja kokoajan!