keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Puuhamummo

Muumimammalla menee työpäivät rattoisasti. Se keksii jos vaikka mitä pikkupuuhastelua päivän aikana. Nämä puuhastelut kertoo enemmänkin virkeästä luonteesta kuin eroahdistuksesta. Sen mielestä päivät on vaan niin älyttömän tylsiä! Työpäivän mittainen aika on hirmuisen pitkä olla tekemättä mitään muuta paitsi nukkua.
Se on täällä aloittanut uuden harrastuksen, kutomisen. Oli kuulema hiukan liian vaikea laji, koska puikot ei pysyneet kunnolla tassuissa. Nälkäkin on tullut päivän aikana, aamupuuro oli sit vissiin liian ohut ja laiha. Sen kanssa täytyykin olla aika tarkkana ja yrittää ennakoida, mitähän kaikkea se päivän aikana saattaa keksiä!
Videotallenteista, joita otan lauman päivän kulusta, voi huomata, että mummoa ei juurikaan kuvissa näy, se nukkuu lähinnä. Viimeisimmässä tallenteessa ei kuulunut inahdustakaan, eli on lopettanut sen satunnaisen haukkumisenkin. Aamulla kun lähden töihin, niin Sally on jo sohvalla makoilemassa eikä korvaansa lotkauta mun lähdölleni. Ihan loistavaa!

Sally on todella herttainen pikkumummo, se tulee joka ilta viereeni nukkumaan, laittaa päänsä mun jalkojen päälle, huokaisee ja nukahtaa.

Ja se rakkauden määrä, jota sillä on annettavanaan! Monen vuoden varastot alkaa purkautumaan, Sally tulee mielellään viereen, antaa suukkoja ja sen häntä heiluu taukoamatta :)) Minusta tuntuu niin äärettömän hyvältä, että tällä mummolla on asiat nyt paremmin kuin hyvin. Se saa olla sisällä lämpimässä ja hiljaisuudessa, saa nukkua pehmeillä pedeillä, sitä rapsutellaan ja rakastetaan. Voi kun kaikilla maailman mummo- ja pappakoirilla olisi asiat vähänkään näin hyvin... liian monta Sallya lojuu tarhoilla onnettomana lopun elämäänsä, hämillään, surullisena ja peloissaan...  :(

Me Sallyn kanssa jatketaan tätä meidän arkeamme niinkuin ennenkin, mä joka päivä töitä teen (paitsi viikonloput), joka ainoa aamu seitsemäksi meen... :D 

Parit kuvat rouvasta

Kuvassa ihan kaikki, osa osittain, koska en malttanut nousta sängystä
kuvaamaan. Sally nojaa jalkoihini :)

Uusi harrastus, lyhytaikainen. Kutominen ei ollut Sallyn juttu...

Tukevampaa aamupalaa, kiitos! Joutuu itse ruokansa hankkimaan...
Tai ainakin yrittämään!