keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Höpöhöpöä ja kuvia :)

Heipä taas, Sally-mummelin kuulumisia :))

No oikeestaan, meille mitään kuulu, koska elämä rullaa mallillansa!

Hiukan Dorita ja Muumi on askarrelleet yhdessä, ja jotain tavaraa on menny vahingossa rikkikin. Työpäivät on niin hirvittävän pitkiä! Mami se virittää videoinnin työpäivien ajaksi, niin siitä sitten näkee kuka puuhaa, miksi puuhaa ja ahistaako. Vai onko vain tylsää.

Muumi ja Dorita on kuin siskokset. Toinen syntyi Espanjassa ja toinen Kyproksella. Mutta heillä on ihan omanlaisensa keskinäinen yhteys. Ulkona Muumi kulkee ihan kiinni Doritassa. Sisällä Dorita siistii Muumin naamaa, nuolee rähmät pois ja tsekkaa korvien tilanteen... Usein ne jää illalla kahdestaan olohuoneen sohvalle nukkumaan. Ja hakeutuvat toistensa seuraan hyvin hyvin usein.
Ne siis myös askartelee yhdessä. Mun villi veikkaus on, että homma menee niin, että Muumi on aivot ja Dorita on se voima. Muumi vinkkaa mitä olis kiva askarrella ja Dorita toteuttaa toiveen :D

Edelleen Muumi on reipas ulkoilija. Ja herkkä. Mulle niin paha mieli tuli pari viikkoa sitten, kun Muumi oli jo asettautunut sänkyyn nukkumaan ja pikkuinen Bea hyppäsi Muumin vierestä sängylle. Muumi murahti sille, siis vain yhden kerran, minä sitten heti napakalla äänellä sanomaan, että HEI! Riittää! Muumi meni ihan makkaralle, tuli ihan viereen kyhnäämään, painoi päätään rintaa vasten... ai kauheeta, miten soimasin itseäni. Muumi on hyvin herkkä äänenpainoille. Siinä me sitten kyhnättiin ja yritin hyvitellä napakkaa äänenpainoani...

Sisäsiisteydestä, koirat on siirtyneet ns rajattuun tilaan työpäivien ajaksi, jossa käytössä on pieni makuuhuone, eteinen sekä keittiö. Rajaamisen jälkeen ei ole tullut yhtään pissaa sisälle. Silti sen kanssa täytyy olla tarkkana ja käyttää esim ruoan jälkeen pissalla. Viikonloppuna käytän sen pikapissalla parin-kolmen tunnin välein, niin ei kerkiä kyykkäämään sisälle. Satunnaisesti saattaa tulla yöllä pieni pissa sisälle. En oikein tiedä millä logiikalla, mutta sillee voi käydä :))

Muumi on menossa hammaslääkäriin, siellä otetaan röntgenkuvat ja katsotaan missä kunnossa kalusto on. Ja tietenkin otetaan huonot pois ja rassataan hammaskivet mäelle. Siitä sitten oma raporttinsa!

Nyt muutamia kuvia!

Bea on NIIN hidas syömään puruluuta...

Ihana, lämmin läjä pehmoeläimiä!

Tällee me jäädään siskon kanssa iltaisin nukkumaan

Päikkärijuna, veturina Irinakissa, joka ei mahtunut kuvaan, pieni nurkka
selästä vaan näkyy :) 

Ihan JÄTTIsuloinen Muumimamma!!! Pus!

Osaa Muumi olla itsekseenkin... ei aina tartte kyhnätä

Muumin eka selfie, mamma pilas koko kuvan.