sunnuntai 18. elokuuta 2019

3. viikko

Cristalin 3. viikko suomalaisena kotikoirana on alkanut.
Hienosti sen kanssa menee, se on helppo koira kotioloissa, mutta myös ulkoilut on alkaneet sujumaan todella kivasti. Cristal on reipas ja utelias, se nuuskuttelee pitkään ja hartaasti, mikä on hyvä merkki, sillä jos se olisi kovin stressaantunut, niin se ei malttaisi nuuskia. Cristal menee mieluusti pusikkoon nuuskuttelemaan, ties vaikka sieltä saaliin saisi.. :))

Ovat alkaneet leikkimään useita kertoja päivässä Doritan kanssa, mutta D ei jaksa kovin kauaa olla niin kovasti aktiivinen ja leikkisä, se on kuitenkin jo 5 vuotias eikä enää ihan kakara. Cristalilla riittäisi virtasia enempäänkin leikkimiseen. Milloin nujutaan pienessä pedissä ja pureksitaan toisen jalkoja, kainaloita, huulia... tai sitten kiskotaan jotain leluparkaa halki. Välillä leikin tiimellyksessä kuuluu Cristalin kimeä vingahdus ja sen jälkeen oikein kunnon läksytys Doritalle, että ens kerralla sitten hiukan hellemmin, kiitos!

Nyt alkaa näyttämään siltä, että Cristalin maha alkaa rytmittymään meidän päivärytmiin, niin voimme tehokkaammin treenata asiointia ulos. Tosin minua ei ole haitannut asiat sisälläkään, sillä Cristal tekee muutaman pienen pissan päivässä ja napakat kakkoset, kaikki toimittuu pyyhkeen päälle hienosti.

Yönsä pikkuinen nukkuu kuin lapsi, hyvin ja rauhallisesti.

Olen ollut nyt viikon töissä, jätän aamulla Doritalle ja Cristalille jäiset kongit tekemiseksi. Videoinnista selviää, ettei ainakaan 3h ole mitään hätää täällä. Ja kun tulen kotiin, se ei läähätä tai ole levoton, eli uskon, että täällä on kaikki kunnossa työpäivän ajan.

Jatkamme harjoituksia, vaikka niitä taitaa olla enää kovin vähän jäljellä, Cristal on ihan kohta täysin valmis kotikoira <3

Video, josta näkyy, miten reippaasti se kulkee ulkona

Toinen haistelee kukkia ja toinen juuria...

Niin hellyyttävä pieni tyttö

Vahtikoira

Kaverukset