sunnuntai 4. elokuuta 2019

Hän on saapunut!

Cristal saapui lauantaina iltapäivällä. Kovasti oli kovaääninen ja innokas boxissa, mutta kun sieltä piti tulla ulos, iski jänskä. Automatka meni ensin ikkunoista katsellen ja loppumatka pötkötellen.
Kotona olikin sitten tooosi jännää. Cristal löysi pehmeän pedin, jonne meni. Nukahti melkein heti. Parin tunnin kuluttua tarjosin sille ruokaa. Oli ihanaa nähdä, miten ruoka teki siitä eri koiran, se ei ollut matalana jännityksestä vaan häntä heilui iloisesti ja tietty ruoka meni viimeistä murua myöten.

Annoin sen olla illan pedissään ihan rauhassa, samoin koirat. Jätin yöksi pienen valon palamaan, ehkä enemmän itseni kuin Crisun vuoksi :))

Aamulla löytyi pieni pissa olohuoneesta, hyvä juttu, koska pelkäsin, ettei se pysty jännitykseltään pissaamaan ja se olisi ollut huono juttu se. Crisu jatkoi nukkumistaan koko aamupäivän,  taasen ruoka maistui oikein hyvin, samoin pehmeä purutikku.

Käytiin kahdestaan aamupäivällä tutustumassa piha-alueeseen, tyttöä jännitti ihan valtavasti, sen koko pieni ruumis tärisi. Käveli kyllä oma-aloitteisesti muutamia kymmeniä askeleita. Tultiin sitten sisälle takaisin. Kivasti se tuli hakemaan jaloistani turvaa, eli meidän suhde varmasti tulee lähipäivinä vahvistumaan mukavasti. Luottamuksen saavuttaminen on iso juttu eikä sitä saa, se ansaitaan.

Iltapäivällä se tuli pedistään ja pyöri siinä ympärillä, laitoin valjaat päälle ja mentiin ulos, ihan tuohon ulko-oven viereen vaan. Se oli jo selvästi hitusen reippaampi ulkona, kun oli jo kertaalleen käynyt tutustumassa aamulla. Se ihan itse halusi kävellä pihatien toiselle puolelle ja sinne tuli onnistunut pissa, jeee!! Eikä siinä vielä kaikki, siihen samaan paikkaan tuli myös kakkoset! Mahtava juttu!

Crisu ei vielä ole sen kummemmin käynyt asunnossa tutustumassa paikkoihin, mutta annetaan sen nyt ensin nukkua univelat pois ja hieman aikaa rohkaistua. Kyllä se sieltä aikanaan lähtee, koska on selkeästi luonteeltaan utelias. Ja ruokamotivoitunut :) Niillä pääsee jo tosi hienosti alkuun! 

Tässä ensimmäisiä kuvia kaunottaresta, blogia päivitetään alkuun varmastikin melko ahkerasti :)

Lentokentän hississä

Jännittää!

Ensimmäiset minuutit kotona

Rapsutukset on ihan kivoja

Nukkuu istualleen...

Ruoka maistui illalla hyvin

Olisiko tämä hyvä paikka?

Kyllä, tämä on hyvä paikka

Aamuruoka tarjoiltiin melkein sänkyyn

Hän nukkuu, nukkuu ja nukkuu...

Purutikku oli herkullinen tuttavuus