tiistai 6. elokuuta 2019

Ylämäki - alamäki

Ylämäkeä ja alamäkeä, sitä tässä nyt mennään. Eilen oli sisäsiisti, tänään sitten taas ei. Eilen ei mielellään halunnut ulos, aamulla väkisin sitten koko jengin kanssa ja hienosti meni! Ihan siis minilenkki, mutta eri paikassa, kuin mitä ollaan treenailtu. Iltapäivällä sitten taas ei millään kotiovesta ulos!
Cristalilla on nyt oikea myllerrys meneillään, odotellaan ihan rauhassa, että se saa jäsenneltyä asiat mielessään, eiköhän se suora tiekin sitten löydy :)

Kivasti se on lähtenyt liikkumaan kotosalla, sitä ei häiritse muut koirat, puikkelehtii väleistä :)) Kissan ohi ei lähde leikkimään, koska se vaan istuu ja tuijottaa ja tietenkin se istuu kulkuväylällä... muttei lähde karkuun eikä härki!
Lisäksi rohkeutta on tullut jo niin hurjasti lisää, että uskalsi murista Doritalle (35kg) joka tunki samalle sohvalle ja istui puoliksi Cristalin takamuksen päälle :D Että ei se mikään ihan vässykkä ole, kunhan se tuosta ajan kanssa reipastuu ja rohkaistuu, siitä voi tulla vaikka millainen Justiina!

Tässä nyt sitten odotellaan kaikessa rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta reipastumista on näköpiirissä, suurin harppauksin, se on varma se! Cristal on hirmuisen hellyyttävä pieni tyttö, se pitäisi nähdä livenä, että sen kaikki suloiset piirteet näkyy.

Tässä pari videota
Iltapalaa 
Ulos lähdössä vaiko sittenkään?
 Hyvä ruoka, parempi mieli  

 Ja tietenkin ihania kuvia kaunottaresta!

Awwww...


Joko on ruoka-aika??

Cristal halusi koko jengin kanssa ulkoilemaan!

Hän tappaa pehmolelun

Cristal on hamstrannut pehmoja petiin, sinne on hyvä nukahtaa..

Oho, tässä sitä ollaan kuin muutkin kotikoirat, eikä yhtään jännitä...! :)

Perspektiivi