maanantai 5. elokuuta 2019

Pari päivää takana

Cristal on nyt ollut pari päivää Suomessa. Ihan kivasti sen kanssa on mennyt.
Ujo ja arkahan se on, mutta mielestäni reipastuu kokoajan.

Ulkoilu on todella jännää. Ollaan treenattu 5-6 kertaa päivässä etupihalla pyörimistä, nyt se tulee jo nätisti ulko-ovesta itse ulos ja myöskin sisälle, edistystä.
Kovasti se ulkona pyörii jaloissa ja katseellaan pyytää paijauksia ja kannustusta. Välillä pidetäänkin rapsutauko.

Sisällä se pääasiallisesti viihtyy parhaiten omassa pedissään tai sitten sohvalla, jonka se valloitti eilen illalla! Kun kerran kaikki muutkin siinä löhöilee, niin miksipä ei myös Cristal!

Cristal ei ole kovin kiinnostunut perheen muista koirista eikä kissasta. Tosin nämä kaikki antavat sen olla ihan rauhassa. Kissa kävi nuuskimassa tulokkaan läpi lauantaina illalla ja se tieto riittää sille.
Dorita-koira osoittaa isonsiskon elkeitä nuolemalla Cristalin korvia, josta Cristal menee hämilleen. Istuu hetken ja lähtee kohteliaan hetken päästä pois. 

Se näyttäisi olevan sisäsiisti, tosin ollaan saatu pissat pihalle vain aamulla ja sitten illalla, näyttäisi olevan oikea seurapiirirakko :D

Ruoka on edelleen tärkeässä asemassa, syö häntäänsä heilutellen, hellyyttävä... samoin pehmeä kierretikku maistuu erittäin hyvin, ohuen purutikun kanssa oli ensin pieni funtsimistauko, mitä sille pitää tehdä, no keksihän se sen tietenkin ja söi sen suihinsa :))

Yksin olemisia ollaan harjoiteltu myös lyhyissä jaksoissa, sillä hoitomammalla alkaa ensi viikolla työt. Sijoittelen koirat siten, että omat 3 on eteisen, pikkuhuoneen ja keittiön alueella, kuten aina ennenkin ja Cristal saa olohuoneen. En ihan vielä viitsi laittaa sitä muitten kanssa, koska sitä jännittää. Niiden välissä on portti, josta näkevät kyllä toisensa eikä kukaan tunne oloaan yksinäiseksi.
Harjoitukset on menneet hyvin, Cristal on nukkunut, nyt ollaan tehty 30 min harjoituksia.

Cristal ei ole ihan hiljainen koira, kun sillä on asiaa, se kyllä kertoo sen. Aina vain en tiedä, mitä ihmettä se tahtoo sanoa :)

Näillä taas eteen päin, muutamia kuvia jälleen!

Isosisko putsaa korvat

Auringonkor.. eiku koira :)

Dorita yrittää välillä tehdä tuttavuutta kohteliaasti

Ulkona on valtavasti mielenkiintoisia hajuja!

Sohva vallattu!

Ollaan jengiytymässä?

Uusia tyylejä pötköttelyyn

Kavereiden kanssa, hiukan jännittää :)