perjantai 9. elokuuta 2019

Suurin harppauksin

 ** Cristal on rymistellyt vauhdilla eteenpäin.
Sisäsiisteys on vielä hakusessa, sillä ulkona on vielä jännää. Sinne kyllä saadaan välillä asiat toimitettua, se on hyvä juttu. Mikään kova tyttö se ei ole pissailemaan, eli lätäköitä ei ole alvariinsa ympäri huushollia. Yleensä se tekee asiansa pissapyyhkeen päälle. Meillä kun ei voi käyttää ns lakanasuojia tai Hesareita, koska Dorita käy ne pilkkomassa paloiksi :)

Sisätilat se on ottanut täysin haltuunsa. Ja joka päivä se näyttäisi olevan leikkisämpi. Saa jättihepuleita lelujen kanssa, rakastaa pyöriä isommassa koiranpedissä ja siinä samalla irrottelee pedin sisälmyksiä. Dorita on alunperin tehnyt pedin kylkeen reijän, jonka Cristal sitten löysi :D

Yksin olemisia olemme harjoitelleet ahkerasti. Olemme päässeet jo reilun 2h harjoituksiin, videolta olen katsonut, että puolisen tuntia se on levoton ja sen jälkeen käy nukkumaan. Ei hauku perään.
Mutta kun lähden ulos omieni kanssa (niiden on ihan pakko päästä pitemmille lenkeille välillä) ja se jää kotiin, silloin alkaa kovaääninen itku. Mutta kun tulemme takaisin, täällä on jo hiljaista. Ei auta, vaikka 1 koirista jäisi sen kaveriksi, se on itkun paikka, kun muut lähtee ja se jää.

Kissaan se on käynyt varovasti tutustumassa, ihan nuuskutusetäisyydelle saakka. Irina-kissa antaa sen nuuskutella rauhassa, mutta äkkiä Cristal hyppää takavasemmalle, jos Irina vaikka kääntää päätään. Mutta ei härki, hauku eikä kiusaa kissaa.

Mun mielestä Cristal on suloinen peruskoira, joitain asioita pitää ottaa huomioon ja harjoitella, mutta nopeasti tutustuu, oppii luottamaan ja nauttii elämästään. Kiva, jos tulevassa kodissa olisi samaa kokoluokkaa oleva leikkisä ja energinen kaveri. Sen kanssa voisi purkaa pentukoiran energioita.

Tässä olis yks kiva hepulivideo

Ja tässä muutama uusi kuva :)

Espanjan oravakoira?

Vai.. Espanjan korvakoira??

Rauhallisen Bean kanssa on hyvä harjoitella  ulkoilua

Kissa on mystinen otus... melkein saman kokoinen kuin Cristal,
mutta ei ole koira, haisee kummalle ja tuijottaa... Hmmm...