keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ensimmäisen illan tunnelmia

Saavuimme koiranhakureissusta noin klo 19.15 Espooseen. Tyttö oli rauhallinen koko automatkan, tykkää autoilusta.
Tutustuminen omaan laumaani, vanha Donna tykästyi heti näköiseensä ystävään, Elvis oli ulkona ihan tohkuna ja Hani.. no näytti hammaskalustonsa ja kertoi, ettei ollut kiinnostunut tekemään sen lähempää tuttavuutta.
Menimme sisätiloihin, tyttö tutkaili paikkoja ja tutustui myös Irina-kissaan. Irina oli keittiön pöydällä ja ne nuuskuttelivat toisiaan pitkään ja nätisti. Huh, helpotus! Pelkäsin nimittäin lähinnä Irinan reaktiota hoidokkiin, onneksi se oli myös Irinan mielestä ihan jees.
Sisällä alkoikin sitten leikki, tämä meidän vanhushan se tietenkin kakaran kanssa leikki, eihän nämä nuoremmat... Tyttö oli aivan into pinkeänä kaverista. Donnahan ei jaksa kovin kauaa pelata, onhan se jo 15 vuotias. Tyttö ei millään meinannut käsittää, ettei Donna aio pelata sen kanssa koko iltaa :)) Piip piip, leikitäänkö, piip, jooko, piip piip, vähän vielä??
Elvis sen sijaan aikoo nyt heittäytyä hankalaksi. Se ei ihan vielä taida tulokkaasta tykätä, komentaa niin railakkaasti, että kerran joutui jo veskiin jäähyllekin. Kyllä se tästä kuitenkin suttaantuu ja Elvis rauhoittuu varmasti muutaman päivän sisällä. Onhan tyttö ollut aika levoton, kiertänyt ja kuljeksinut, nuuskinut ja ihmetellyt, pyytänyt Donnaa leikkimään ja yrittänyt nätisti tehdä Elviksen kanssa tuttavuutta! Sellainen hermostuttaa varmasti Elvistä.
Muutama kuva likasta. Huomenna on varmasti jo enemmän kerrottavaa (mikäli jaksan / ehdin päivittää blogia)!

Matkalla Espooseen, autoilu ei stressaa vaan päin vastoin!
Tutustutaan

Ja sitten heti leikitään!

Välillä jopa rauhoitutaankin
Elvis miettii jääköhän tuo tänne...

Nassukuva