perjantai 6. toukokuuta 2016

Lara

Nyt on tytöllä sitten nimikin, Lara! Lara, tuo Tomb Raiderin rohkea, seikkailunhaluinen ja hieman äijämäinen kaunis sankari. Ihan samiksia siis! :)

Lara on todella hieno tyttö. Sillä ei taida olla mitään ongelmia, se tykkää kaikesta ja kaikista! On kovin rohkea, kuuliainen ja miellyttämisen haluinen. Kovasti leikkisä se on ja kaipaisi leikkikaveria jolla olisi yhtä paljon virtaa kuin hällä itselläänkin on.
Kivasti se kuitenkin osaa rauhoittua makoilemaan, kun muutkin niin tekevät. Lara toimii ihan yhtä hyvin ryhmässä kuin yksinkin. Jännästi se ei ole mitenkään erityisesti minun perääni, vaan ehkä enemmänkin koirakavereiden. Mä toivon, että koirakaverit auttaa sitä kun arki koittaa ja kotihoitaja joutuu lähtemään töihin, eli maanantaina!
Tänään olisi tarkoitus harjoitella yksin jäämisiä lyhyissä pätkissä. Peukut sille! :)

Torstai oli oikea remupäivä Laralle. Oltiin koko päivä tuossa mun pienellä postimerkkipihallani, Elvis ja Lara paini ja temus useita tunteja keskenään, molemmat nauttivat suunnattomasti! Illalla oli kyllä sitten aika hiljaisia ja väsähtäneitä koiruuksia...

Yksi pieni pissa on kotihoitoaikana tullut lattialle. Eilen illalla. Voi olla, että Laralla oli niin jänskä päivä, kun se sai remuta, ei voi tietää. Mutta mikään pissahätäsisäpissailija se ei kyllä ole. Sen sijaan Lara on kova tyttö merkkailemaan ulkona. Se ei koskaan laske isoja pissoja, vaan säästelee merkkauksia varten. Sellainen tuo iltainen pissakin oli, pikku lätäkkö vain.
Laraa ei ole steriloitu ja mietin, voisikohan sterkkaaminen vaikuttaa suotuisasti tuohon merkkailuun? Josko niitä merkkipissoja ei olisi sitten tarve kotona laitella..
Jokatapauksessa, voin sanoa, että Lara on todella ihana ja rakastettava koiruus. Katselen, kun se pöydän alla vetää sikeitä, ja suuri hellyys valtaa sydämeni. Onneksi sen ei tarvinnut lähteä Sateenkaarisillalle... olisi ollut taas yksi täysin turha kuolema.

Tässä sitten kunnon kuvapläjäys ja vielä muutama video eiliseltä, remutaan yhdessä eli ry.
Voi hyvänen aika miten KAUNIS!

Älypeli suoritettiin heittämällä läpi, helppo nakki, vaikeampaa tilalle, kiitos!

Kiva kissa, leikittäisiinkö??

Saku-sammakko, Laran lempiasento

Koko jengi ulkona. Vasemmalta Donna, Elvis, Lara ja Hani-vinttarin varjo

Upea on purukalusto!

Jäätelömaistiaiset

Remutauko

Painitaan! Jee, kivaa!!

Kepin kanssa oli kiva äristä ja purista, kiskoa ja repiä!

Ja tässä muutama livekuva eli VIDEO torstain temuamisesta

https://www.youtube.com/watch?v=mDDOW2JmUzk&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=wAbrHDxDwkU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=4fYwWd8S2FQ&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=KftKIFaNm-U&feature=youtu.be