tiistai 17. toukokuuta 2016

Loistava työkaveri

Lara on nyt kulkenut mukanani töissä. Se on edelleen jalostunut ihan terapiakoiraksi asti töissä. Työkaverit on kaikki ihan lääpällään siihen :) Ja Larahan osaa. Osaa olla herttainen ja rauhallinen. Yksi työkaveri on yli muiden. Kun me tullaan Laran kanssa ulkoota, se suorastaan rynnii työkaverin huoneeseen! Heillä synkkaa hyvin, ihastuminen taitaa olla molemminpuolista :))
Laran kanssa arki sujuu mukavasti. Ne joka ilta Elviksen kanssa renuaa reilun tunnin verran ja sitten nyykähtävät.
Ollaan nyt muutaman kerran käyty Laran kanssa kahdestaan koulun pihalla hieman harjoittelemassa seuraamista. Laralla on loistava kontakti ja namit toimii tosi hyvin motivaattoreina! Kyllä siitä hyvä tulee. Naksutintakin ollaan harjoiteltu, Lara tarjoaa kaikki temppunsa; istu, maahan, tassu ja toinen tassu. Harjoitellaan niinkin tärkeää liikettä kuin kyljelleen meno...
Tänään Lara tajusi mitä varten maitotölkki on lattialla. Siellähän olikin kissanraksuja! Niin sai Lara repiä maitotölkin ja palkaksi raksut. Ja tällä viikolla se on myös rouskutellut puruluuta!

Tänään on ollut ADHD-päivä. En tiedä miksi. Ihan normaalia arkea ollaan elelty. Mutta kotona se sählää kokoajan, ei malta pötkötellä, ulkona siksakkia ja kiskomista. Ja kaupan päälle pissalätäkkö sisälle. Juuri eilen laitoin eteiseen ja makkariin matot, kun ei niitä pissoja ole sisälle tullut. Nyt sitten sinne makkarin matolle... mutta jokin on sitä tänään vaivannut. Olisiko huomenna rauhallisempi, normaalimpi päivä? Hope so! :))

Kävimme koirakaverin kanssa koirapuistossakin! Lara tykkäs! Ja juoksi, on aika kova likka juoksemaan, laitan loppuun parit videot vauhtihirmusta!

Eihän tässä muuta kuin sitä täydellistä kotia etsiskellään...  ;)

Parit VIDEOT koirapuistosta:
Tässä hurvitellaan Nemon kanssa! 
Ja tässä charmantin ja siistin villiksen kaverina :) 

Perusasento!

Töissä, ansaittu jaloittelutauko työpäivän keskellä

Koirapuistossa

Kyllä, osaa Lara rentoutua ihan täysin!

Töissä. Tylsää.

Ensin meni maitotölkki ja sitten pureksitaan puruluuta

Lara ja Elvis. Parhaat kaverit

Aamutunnelmat. Joka aamu. He valtaavat sängyn ja pötköttelevät tyytyväisinä. Mamma saa juoda kahvia kaikessa rauhassa